Skip to main content

Over Defend detailing

Alles draait om de details

Ons verhaal

Het verhaal achter Defend detailing

Defend detailing is een jong en professionele onderneming die gelooft in het onderhouden en beschermen van elke auto. Het onderhoud van uw auto stopt volgens onze visie niet bij wat er onder de motorkap ligt. Iedereen voelt zich beter en vertrouwder in een schone en beschermde auto toch?

In de zomer én winter is het daarom van belang om uw kostbare bezit in goede staat te houden en te beschermen tegen alle weerselementen. Wij bieden diensten aan die hieraan voldoen. Defend detailing werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel die met veel kennis, kunde en passie aan uw auto werken.

De certificeringen zoals ‘Approved Detailer’ & Official Xpel installer’ én het werken met uitsluitend A-merken zijn onderdeel van deze passie. Of het nou gaat om krasverwijdering, aanbrengen van een coating of het plaatsen van een Xpel PPF, (Paint Protection Film) wij zijn van alle markten thuis. Vertrouwen staat hoog bij ons in het vaandel en dit is ook terug te zien in de verschillende reviews die klanten over ons hebben geschreven. De klant en de auto staan dan ook centraal!

U bent van harte welkom in ons pand en wij zullen u dan ook onder het genot van kop koffie of thee laten zien hoe en met wat wij werken!

Bekijk ons werk

Waarom u voor ons kiest

EXPERTISE

Defend detailing heeft jarenlange ervaring met detailing. Of het nu gaat om auto’s of motoren, bij ons bent u aan het juiste adres.

HOOGSTE KWALITEIT

Alle producten die wij gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw auto verzorgt wordt op de manier hoe u dat wilt.

PASSIE

Defend detailing heeft een enorme liefde voor auto’s en motoren. Vanuit deze passie werken wij met groot enthousiasme aan elk project. Dit ziet u terug in het resultaat.

VERWACHTINGEN

Uw verwachtingen zijn altijd ons uitgangspunt. Door middel van goed contact komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u altijd welk resultaat u kunt verwachten.

VEILIGHEID

Uw auto is bij ons altijd veilig. Door middel van een professioneel alarmsysteem en goede beveiliging weet u zeker dat uw auto veilig behandeld wordt.

UW WENSEN OP NUMMER 1

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij denken altijd met u mee en luisteren graag naar uw wensen. Op basis daarvan zullen wij uw auto met de grootste zorg behandelen.

Eens bekijken welke behandeling uw auto nodig heeft?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Vrijblijvend meer informatie